februari 25, 2007

Tack FOX News

Vi är många som länge misstänkt att Hugo Chávez och hans politik varit betydelsefull för Latinamerikas kamp för självbestämmande och rättvisa.
Vi anade att USA:s makt och inflytande över sin egen "bakgård" hotades av Hugo Chávez
framfart. Nu behöver vi inte tvivla längre. I dagarna kom bekräftelsen från regeringstrogna
FOX News. Med en kavalkad av absurda lögner ackompanjerat med skakiga bilder på beväpnade män bekräftar FOX News att Hugo Chávez spelar roll. Tack Fox News!

3 kommentarer:

Anonym sa...

hey man, checkout

http://venezuelatoday.net

great website with links to everyone... what are you afraid of...

Viva Chavez!

Anonym sa...

Härligt att se att någon drar igång en blogg som är helt i min smak också!
Jag är något trött på alla frihetligt socialistiska, syndikalistiska-liberala och eller höger-vänsterpartistiska inlägg som endera tjänar som nyttig idioti åt imperialismen eller bara utgör passiv förvirring (helt i smak med borgerliga tankesmedjor). Varför inte bara slopa tugget och ansluta sig till leden för en bättre värld. För det är ju så enkelt att vi nu vet vad kapitalismen och liberalismen har gett oss, och kan ge oss mer utav: total misär och mänsklig degenerering.

Chavez visar vägen för socialism och integration, fred och välstånd. En sanna revolutionär - precis som Fidel. Om det sydamerikanska projektet fullbordas hoppas jag att dess triumfer spills över till Europa och Sverige. Det kan behövas nu när Svenskt näringsliv hamstrat ihop 12 miljarder kronor som man nu skall använda till ett nytt korståg: nya anti-demokratiska och omänskliga ingrepp i samhället skall rättfärdigas, d v s takten på försämringarna skall trappas upp väsentligt - och vi skall gilla läget.
En Chavez behövs snart i varje land.

nuff said - respec!

elliv sa...

Varför inte bara slopa tugget och ansluta sig till leden för en bättre värld.

Ungefär så ja. Tyvärr vill många "fiiina" "vänstermänniskor" ha en "politiskt korrekt" "balanserad" syn på Chavez. Lite bra och lite dåligt. Gulligt gulligt. Allt medan Chavez och den revolution han leder kämpar varje dag för en rättvisare värld - och lyckas!